Diner (gehele dag)
Voorgerechten
Brood – kruidenboter 4,5
Soepen
Tomatensoep – room 5,5
Soep van de maand 5,5
Salades (klein of groot)
Gebakken geitenkaas – spek – noten - honing (ook vegetarisch mogelijk) 9,5 / 16
Thai-Chili; Gegrilde kip – roergebakken groente – chili – appel 9,5 / 16
Italiaanse runderlende – rucola – kappertjes – gedroogde tomaat – Parmesan 9,5 / 16
Gerookte zalm van House of Laks – dragon-mosterd – rode ui – kappertjes 9,5 / 16
Gamba`s in tempura – zoetzure komkommer – wasabimayonaise 9,5 / 16
Vleesgerechten
GCK Burger – gebakken spek – gebakken ui – kaas – truffelmayonaise 14
Saté kip – kroepoek – atjar – satésaus 14
Saté ossenhaas – kroepoek – atjar – satésaus – ketjap 17
Holsteiner schnitzel – gebakken ei 14
Kalfssucade sous-vide gegaard – rozemarijnjus 17
Tournedos – van de grill – Café de Parissaus 22
Visgerechten
Op de huid gebakken zeebaarsfilet – gamba`s 18,5
Noordzeetongen (2 stuks) – roomboter – citroen 22
Vegetarisch
Vegetarische burger – gebakken ui – kaas – truffelmayonaise 13,5
Desserts
Warme appeltaart – vanille-ijs – slagroom 6
Cheesecake – mango – mangosorbetijs 6
Kaasplank – vijgencompôte (brie, Oude Rotterdamsche, geitenkaas, blauwschimmel) 7,5
Dame Blanche – vanille-ijs – warme chocoladesaus – slagroom 6
Chocolade ijslasagne – witte chocolade – donkere chocolade 6
Speciale koffies (Irish, Italian, Spanish, French) 5,5